Logičke igre

logic

Logic

Potrebno je posložiti kvadrate ponuđenim kombinacijama elemenata tako da se na dodirnim rubovima međusobno slažu.

tangled

Tangled

Cilj je pomicati boje kako bi svaki krug imao svoju vanjsku i unutarnju boju. Pomicati možeš samo vanjsku u unutarnju boju ili obrnuto.

bury my bones

Bury My Bones

Ukloni potrebne predmete sa nivoa kako bi doveo kostura do njegovog groba u svakom nivou.

pathways

Pathway 2

Cilj igre je pronaći put do krajnje točke (broja) slijedeći matematička pravila. Start je u donjem lijevom kutu.

endice

EnDice Complete

Broj točaka na svakoj kocki označava broj poteza (pomicanja) koliko morate (možete) napraviti da bi ste ih smjestili u označeno sivo polje.

rooms

Rooms

Pomakni dijelove slagalice tako da dožeš do izlaza. Kako bi to napravio, morat ćeš sve dijelove slagalice pomaknuti kako treba.

amazing fix

Amazing fix

U 50 klikova morate popraviti i očistiti cijelu kuću! Svakom dovršenom kategorijom (životinje, alati itd.) dobit ćete dodatnih 25 klikova, a pronalaskom dijamanata 3 dodatna klika.

gemlink

Gemlinks

U ovoj uzbudljivoj i zabavnoj igri morate spojiti dijamante iste boje linijom, no na taj način da se niti jedna linija ne kosi sa drugom.

time trap

Time Trap

U ovoj logičkoj slagalici morate upisati kombinacije brojeve vertikalno i horizontalno u odgovarajuća polja.

Successful Experiment

Successful Experiment

Dovedi biljarsku kuglu do zastavice u svakom nivou koristeći pritom razne vrste lopti.

yin and yang

Yin and Yang

Povežite Yin i Yang i spojite ih u jedan oblik tako što će te uklanjati prepreke koje stoje na putu ka njihovom spajanju

marine matching game

Marine Matching

Vaš zadatak je pronaći dvije pločice sa istom slikom kako bi ih uklonili sa ploče

crossblock

Crossblock

Potrebno je ukloniti sve kvadrate. U gornjem desnom kutu igre je naznačeno koliko kvadrata treba precrtati povlaćenjem miša preko pločica.

stream master

Stream Master

Spoji sve točke iste boje linijom u ovoj mozgalici. Linije se ne smiju križati, te sva polja moraju biti popunjena.

brain burner

Brain Burner

Potrebno je ukloniti sve pločice sa ekrana tako što ćeš spojiti tri ili više pločica iste boje. Možeš kombinirati poteze vodoravno ili okomito.

huebrix

Huebrix

Zanimljiva igra koja će na kušnju staviti vizualne, logičke i prostorne sposobnosti bez obzira što na prvi pogled djeluje jednostavno.

match math

Match Math

Cilj igre je pomicati, dodavati ili uklanjati šibice kako bi jednakosti postale ispravne. Igra počinje vrlo lagano, no s vremenom postaje teška.

Math Mahjong

Mahjong igre su igre u kojima morate spariti pločice iste vrste po određenim principima. Predstavljamo vam matematički Mahjong..

Wooden Rools

Zarotiraj sve drvene kaleme za 360 stupnjeva. Koristi sklopke za rotaciju ili za blokadu rotacije kalema. Neke sklopke mogu se i okrenuti.

minim

Minim

Spoji atome istih vrijednosti kako bi oni nestali. Npr: spajanjem dva atoma vrijednosti 1 nastaje atom vrijednosti 2 kojeg treba spojiti sa atomom vrijednosti 2 ...itd

master gear

Master Gear

Poveži sve zupčanike lancem kako bi ih zavrtio u svakom nivou. Pripazi na smjer okretanja zupčanika jer se ne okreću svi u istom smjeru.

brain twister

Brain Twister

Ispuni mrežu sa slovima tako da se svako naredno slovo dodiruje. Slova se mogu dodirivati horizontalno, vertikalno ili dijagonalno.

luminobes

Luminobes

Pomakni cijevi kako bi zraka slobodno tekla između zadanih točaka.

Yin Yang Mahjong

Yin Yang Mahjong igra je varijanta tradicionalne kineske igre Mahjong u kojoj morate spariti suprotne pločice (yin i yang) kako bi oni nestali.

pathlogic

Pathlogic

Sakupi sve bijele ringove, na taj način da samo jednom staneš na svako polje u ovoj igri logike. Svaki novi nivoe teži je od prethodnog.

electric joint

Electric Joint

Poveži sve pozitivne i negativne strujne naboje te napravi strujni krug u svakom nivou, bez da se linije presjecaju.