Za ljubitelje enigmatike i ostalih zagonetaka

  • Uvjeti korištenja:

Korištenjem web stranice Enigmoteka.com, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom.

Enigmoteka.com zadržava pravo ukidanja i promjene sadržaja i uvjeta korištenja, kao i promjenu izgleda i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio web stranice bez obveze prethodne najave. Enigmoteka.com nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Enigmoteka.com u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja Enigmoteka.com web stranice ili je na bilo koji način vezana za korištenje iste, kao i za radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na Enigmoteka.com.

Registracijom na Enigmoteka.com korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom sadržaja na Enigmoteka.com.

Sadržaj na Enigmoteka.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Enigmoteka.com web stranice ili koristiti na način kojim se može uzrokovati šteta Enigmoteka.com web stranici ili bilo kojoj trećoj strani.

Enigmoteka.com se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Enigmoteka.com može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci koristit će se u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga. Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika Enigmoteka.com sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Enigmoteka.com nema nadzor nad navedenim podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Enigmoteka.com nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača niti za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na Enigmoteka.com.

Enigmoteka.com zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. Enigmoteka.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.